bilder

HITTADE SLADDEN!
 
Här kommer några av bilderna:
 
 
 
 
 
 
Hörs! <3
 
 
 

!!!!

Har varit på stan idag med ylla, maddi och mili de var kul.
Jag köpte puder, parfym, kattmat (haha), pommes (MC), cola (MC), ehm...tror inte det var något mer. Sen gick vi hem till mig och...haha hade skoj. Tack för en fin dag.

HITTAR FORTFARANDE INTE KAMERA SLADDEN!

höstlov

Nu är det jue höstlov då ra jag har varit hemma idag och slappat. Jag kollade på lillabloggen idag och bah faan jag har jue inte skrivit på bloggen på jätte länge men nu jävlar. Jag har tagit lite bilder idag med kameran som jag ska lägga upp så fort jag hittat sladden. Jag ska försöka även när skolan börjar att blogga minst en gång i veckan helst mer.Vi hade So- geografi - prov i skolan får typ en vecka sedantror jag och jag fick B yees trodde aldrig jag skulle kunna få det. Bildbevis ! Idag ännda sedan åtta har dom hållit på och borrat typ iallafall så lålter det som faan.
Jag var på CROSSOVER först så uppträde jag (cirkus Mani) sen så kollade jag på Dead by April kl: 22.00 dom var as grymma det får ni också bilder på sen när jag har hittat den jävla sladden så jag kan ladda över bilderna.
Jag skriver inte så långa inlägg längre a jag tänkte bara att det kanske är roligare med flera korta än en lång? eller?
Aja ska gå och leta upp den där sladden nu så här får ni några bilder i allafall.
 
Betyg -B
 
 Ni har säkert hört att jag är besatt av vampire diaries men ni som inte vet det här är halsbandet Elena har det är jue as grymt måste ha det (haha)
 
 
Sen funderade jag på att köpa ett vampire diaries skal !
 
Hörs!
 
Twitter: Lovehubenette
Kik: Lovehubenette
Facebook: Angelikka Hübenette
 
 
 
 
            
 
                                  

RSS 2.0