Rubrik...

Har just varit på norrtälje badhus med Anna för att Jonna fyller år idag! Skriver från mobilen så skriver inte så långt. Så ni vet ska jag lägga in en bild sen med vinnster från grönan. I morgon kommer Iza till mig vet inte när, hon skulle messa mig när hon hittat en buss. Då kanske vi går ner till lommarn och badar om det blir bra väder har även en tanke på vattenrutschbanan men vi får se hur det blir. Fler och fler har börjat läsa min blogg vilket jag tycker är kul så fortsätt gärna jag ska försöka komma ihåg att skriva lite oftare men nästa vecka ska vi till fjällen (ljusnedal) igen så får vi se om jag hinner skriva annars gör jag det när jag kommer hem. <33

JAG FÅR SYKBRYT!


INSANE!!!!

Jag är i strängnäs nu hos min morbror!
Men i onsdags var jag jue på grönan med Anna det var grymt hjävla kul i tanke på att jag inte varit där på tre år oxå! Jag åkte: (flera gånger)
Extreme
Jetline
Twister
Katapulten (uppskjutet som jag säger)
Insane
Radio Bilarna 
Blå tåget 
Flygande mattan/mattorna
 
När vi kom dit så var fritt fall avstängd av någon annledning typ någon blixt eller nått men dom fick i fick i gång den igen men...jag fegader vilket jag ångrar nu! :( Kom även hem med en stor gröna lund fotboll två hattar och en guld medalj (mamma och markus vann) ! :) Nu ska jag ner och bada då! .........hur minskar man bilden det funkar jue int!?...... pst: åkbandet sitter på min högra arm!

Grönan!

I morgon åker jag till grönan da! Ska bli grymt kul! :)
skriver mer sen (onsdag kväll eller torsdag-fredag)

 
 
ses då! ♥
 
 

blogg inlägg på 5 rader

Såvit hos Madde i tält! Vi badade grymt mycket i polen (bilden ↓)
Ridit Islandshästar igen åh dom är så sööta!!! Åkt GoCart me! Grymt jue!
Ätit gjordgubbar såklart! ♥
I går var jag och Anna nerä vi Lommarn och bada och åkte vatten rush bana sen såv hon hos mig!
 sorry ehm...det blir väldigt kort inlägg idag men jag ska försöka hinna skriva mer i veckan.
 
 
Varför låtsas vara någon annan när du kan vara dig själv?
 
ses